fbpx

RECLAME WERKT.

Als je gebruik maakt van
Data
gedreven
Marketing.
Bij Kijk & Huiver werken we met een WarRoom. Een transparante, datagedreven, actiegerichte én duurzame manier om te werken aan een sterkere merkpositie waarbij de groei van de onderneming het doel is. Met onze data gedreven manier krijg je inzicht in al je sales- en marketinginspanningen.

Strategie

Alles begint met een duidelijke strategie, oftewel keuzes maken in wat je wilt bereiken en op welke manier. Het is een proces waarbij wij je meenemen op een reis naar jouw merk. Daarbij gaan we vooral op zoek naar wat jouw organisatie uniek maakt. Dat doen we op een verschillende manieren, waaronder onze WarRoom.

Design

Jouw merkwaarden vertalen naar een ontwerp dat visualiseert waar je merk voor staat en dat tegelijkertijd het verhaal vertelt. Zo krijgt je merk vorm en inhoud. We kijken naar trends qua vormgeving, kleuren en typografie. En natuurlijk is wat we maken ook mooi. Dat kan niet anders. Want wat goed is, is mooi en andersom.

COMMUNICATIE

We vertellen jouw verhaal op vele manieren. Zowel offline als online alhoewel we deze scheiding niet meer willen maken want alles versterkt elkaar. We helpen je verder en produceren veel in eigen huis of met een van onze vaste partners. Op die manier houden we de regie en kunnen wij ook leveren wat we beloven.

MAAK SNEL
EEN AFSPRAAK

Oke. Je hebt van alles over ons gelezen en bent enthousiast. Waar wacht je nog op? Bel ons op 0184 425 509.
Dan komen we graag op bezoek voor een kennismaking. Maar dat mag ook bij ons natuurlijk. Zo makkelijk zijn wij.

Wij werken vanuit jouw merk.
En dat doen we met liefde.

Neem contact met ons op

Industrieweg 1 | 3361 HJ Sliedrecht | info@kijkenhuiver.nl | 0184-425 509