Wat als de markt
niet meer om je
heen kan?

Al meer dan 35 jaar staan wij bij Kijk en Huiver klaar voor ambitieuze klanten die willen groeien. Dit doen we met onze combinatie van creatie en optimalisatie.

Data gedreven marketing

Wat doen wij:

Bij Kijk en Huiver bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van branding, design en online marketing. 

Branding
Design
Online
Marketing

Branding

Jouw bedrijf laden met merkwaardes en koppelen aan een passende strategie.

Design

Jouw merk die onderscheidende look meegeven. 

Online marketing

Jouw boodschap eenduidig en meetbaar op alle sociale kanalen en platforms.

Samen mooie
dingen maken.

Samenwerken met gedreven ondernemers, internationale organisaties en innovatieve startups dat is wat wij het liefste doen.

Over
Kijk & Huiver.

Al meer dan 35 jaar staan wij bij Kijk en Huiver klaar voor ambitieuze klanten die willen groeien. Wat is er nou leuker dan successen stapelen en dat lukt door onze unieke manier van (samen)werken. Sturen op gevoel is mooi, maar de praktijk leert dat sturen op basis van cijfers je een stuk verder brengt en daarom bedrijven wij data gedreven marketing.

Onze klanten
aan het woord.

a
a

Kijk & Huiver is de creatieve aanvulling op onze communicatie afdeling. Door haar persoonlijke en pragmatische aanpak zijn zij voor ons hét creatieve communicatiebureau waar wij graag mee samenwerken

Claire Doorschodt

Marketing & PR Officer bij KH Engineering

We werken al vanaf kort na de crisis samen met Kijk & Huiver. We hadden toen veel nieuw werk nodig en dat is heel goed gegaan. Nu zijn we al jaren bezig om ons merk bekender te maken met de Spotlight methode. Dit geeft ons veel inzicht en resultaat.

Remco Mol

Directeur Mollifting

Kijk en Huiver luistert naar de echte vraag achter de opdracht. SAMEN werken aan niet wat je had verwacht maar aan de juiste communicatieoplossing! Ze zijn creatief, vakkundig en een beetje eigenwijs!

Deborah Aartsen

Adviseur Marketing en Communicatie bij MEEVivenz

Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures