Waar sta jij ten opzichte
van jouw concurrenten?

Wij maken voor jou een gratis analyse zodat je ziet waar je staat ten opzichte van jouw concurrentie. En, wat zij natuurlijk allemaal doen op dit moment.

  • Rgratis en vrijblijvend
  • Rbinnen 2 werkdagen
  • Rkrijg inzicht in jouw markt

Ja, ik wil weleens weten wie mijn concurrenten zijn. Geef mij een analyse!

Wat doen wij anders dan andere online marketingbureaus?

Allereerst zijn we niet alleen online bezig. We zijn merkenbouwers en doen dit al meer dan 30 jaar. Daar waar anderen zich alleen richten op SEO,  SEO, analytics en dergelijke – dat doen wij natuurlijk ook – nemen wij alles mee in dit proces. Het gaat er namelijk ook om wie jij als bedrijf bent, waar je staat, waar je naartoe wilt en op welke manier je dit wilt bereiken.  En daar waar de een meer heeft aan optimalisatie heeft de ander weer meer aan gerichte conversie. 

Wij hebben daarom onze WarRoom in het leven geroepen. Een strategisch en doordacht concept waarbij we alle facetten meenemen wat marketing en sales betreft. Want het een kan niet zonder het ander. En bij ons is het geen eenmalig rapport en that’s it. Nee, in een cyclus van telkens 8 weken gaan we samen met jou aan de slag. Daarom kunnen wij ook zeggen: Kijk & Huiver en de markt kan niet meer om je heen. Kom het zelf ervaren!

Wat zeggen klanten

Over ons

Wij werken elke 8 weken aan jouw sales

Na een eerste intake, waarbij we de eerder genoemde concurrentie-analyse meenemen, gaan we 8 weken knallen! Doordat we een bureau zijn met alle specialisten in huis profiteer je van onze kennis en ervaring op het gebied van grafische vormgeving, tekstschrijven, video’s, optimalisatie, social media campagnes en ga zo maar door. Alles wat in die 8 weken nodig is om tot de gewenste optimalisatie of conversie te komen. Of welke andere doelstelling we gezamenlijk hebben geformuleerd. Er staat een heel team voor je klaar.

Resultaat is wat telt
Na 8 weken laten we zien wat we hebben gedaan en natuurlijk waarom en wat we hebben gedaan en welk verschil dit heeft gemaakt. We stellen onze volgende doelen op en ja hoor, we gaan weer knallen! Zo blijf je actueel, houd je de vinger aan de pols en maak je grote stappen in een korte tijd. We vertellen er graag meer over.

Begin vandaag en schakel je concurrentie uit
De eerste stap is een gratis concurrentie-analyse dus vul het formulier in of geef ons een belletje. Binnen twee werkdagen heb je de eerste resultaten in je mailbox. Mocht je daarna met ons verder willen en kijken wat we voor jou en je sales kunnen betekenen, dan vinden we dat natuurlijk heel erg leuk. Maar first things first…

Hoe zien de warroom sprint eruit bij ons?

JA, IK WIL EEN GRATIS CONCURRENTIE-ANALYSE