fbpx

Uit
liefde
voor
jouw
merk

Bureau voor strategie, design en communicatie

​WarRoom

Kijk & Huiver introduceert de ​WarRoom sessie​. Een 6-wekelijkse cyclus waarbij we data omzetten naar actie. Krijg inzichten in al je sales- en marketinginspanningen en optimaliseer dit samen met ons. We leggen dwarsverbanden, trekken conclusies en met elkaar formuleren we doelgerichte acties die we vervolgens voor je oppakken. Laat ons actief meewerken aan de groei van je onderneming

Strategie

Alles begint met een duidelijke strategie. Vanuit daar gaan we aan de slag met een doordacht concept waarin jouw merkwaarden centraal staan. In dit proces nemen wij je mee op een reis naar jouw merk. Daar kunnen we heel ingewikkeld over doen met modellen – die we uiteraard ook graag toepassen – maar we gaan vooral op zoek naar wat jouw organisatie uniek maakt.

Design

Jouw merkwaarden vertalen naar een ontwerp dat visualiseert waar jouw merk voor staat en die jouw verhaal vertelt. Zo krijgt je merk vorm en inhoud. We kijken naar trends qua vormgeving en typografie. En natuurlijk is wat we maken ook mooi. Dat kan niet anders. Want wat goed is, is mooi en andersom.

Communicatie

Met de strategie en het design gaan we jouw verhaal vertellen. En dat kan op vele manieren, samen met elkaar maken we de keuzes hoe we dat gaan doen. Met dit plan gaan we aan de slag met duidelijke keuzes voor de communicatiemiddelen. Hoe dan ook, wij helpen je verder en produceren veel in eigen huis. Op die manier houden we de regie en kunnen wij ook leveren wat we beloven.