Kop & Munt

Kop & Munt verzorgt de personeelszaken voor de bouw- en metaalsector in de Alblasserwaard en Drechtsteden. Zij nemen al het werk uit handen, regelen ook de financiële kant hiervan en zorgen zo voor structuur en overzicht.

De vraag

Kop & Munt is geen nieuwe organisatie, maar wél de naam. Door het opsplitsen van het vorige bedrijf ontstond er als het ware een geheel nieuwe organisatie. Dat was ook het uitgangspunt bij onze kennismaking. Een nieuwe organisatie, nog zonder naam. Aan ons de vraag om dit traject, samen met de klant, van scratch af aan op te pakken. En dat lieten we ons geen twee keer zeggen.

Ons idee

Bij Kop & Munt zijn we gestart met het doorgronden van de werkzaamheden, de aard en cultuur van de mensen en waar zij voor staan. Door dit conceptmatig te doorgronden en de klant hier vanaf het begin in mee te nemen, kwamen we uit op de naam Kop & Munt. Omdat het gaat om ‘de mens’ en ‘de financiën’. Door af te stappen van het ‘of’ en dit om te buigen naar ‘en’ gaven we gelijk de meerwaarde hierin mee. Het is een optelsom van hun werkzaamheden.

Het beeldmerk is een gestileerd muntje waarbij zowel de mens (gestileerde variant op onze eigen oude gulden). De verschillende pakketten uit het verdienmodel kregen de namen van oude rijksmunten en ook de functieomschrijvingen werden op een creatieve manier aangepast. Zo ontstond er een totaalconcept waarmee Kop & Munt de markt op kan.

Pakketten

De werkwijze van Kop & Munt is het uit handen nemen van alle zaken rondom personeel en administratie. Hiervoor werden pakketten in het leven geroepen waaruit een opdrachtgever kan kiezen. Het basispakket is al enorm uitgebreid maar naar wens uit te breiden naar een volgend pakket. De pakketten kregen de namen van oude munten: Reaal, Florijn en Dukaat.

Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures