fbpx

WIJ ZIJN KIJK & HUIVER

Conceptmaker die strategie en kernwaarden vertaalt naar iets moois. Maar niet alleen mooi maar vooral passend en puur. Vader van drie en woont praktisch om de hoek. Loopt meestal in een gescheurde spijkerbroek. Kletst vijf kwartier in een uur.
Webtechneut en toch geen nerd. Is de enige van ons die van voetbal houdt. Woont in een boerengehucht. Denkt in codes, structuren, bites, plugins en WordPress en blijft altijd uitermate rustig. Is sinds een jaar vader van een mooi mannetje en is de enige met een leeg bureau.
Maakt zaken mooi of nog mooier maar vooral begrijpelijk en helder voor de doelgroep. Rent complete marathons en weet alles over voedingswaarden. Herkenbaar aan bril en koptelefoon. Praat regelmatig in zichzelf maar dat vinden we gezellig.
Baas van het hele spul. Strateeg en merkenbouwer. Runt dit bedrijf al meer dan dertig jaar en is een geboren adviseur. Gaat heel graag met je in gesprek. Niet alleen over de zaken, maar ook over koken, auto’s, hout bewerken of zijn verbouwde camper.

Deze webnerd komt helemaal uit Brabant. Dat betekent een andere taal, worstebroodjes en elk jaar carnaval. Houdt zich vooral bezig met de organisatorische en statistische kant van onze WarRooms. Houdt de cijfers in de gaten en vertaalt dit in begrijpelijke en duidelijke presentaties. Houdt van voetbal en daarin staat hij met Menno helemaal alleen. Mist soms de trein zodat we ‘m op moeten halen.

Alles wat maar rúikt naar administratie is in goede handen bij Sandra. Rasechte Sliedrechtse dus weet alles van iedereen en dat past dan weer mooi bij onze Gerwin. Die is er ook zo een. Zorgt voor verlofadministratie, facturatie, BTW aangifte en organiseert alles tot in de puntjes. En ze belt zélf als je niet betaalt. Het is maar dat je het weet. Heeft voor elke outfit een andere kleur bril en heeft andere collega’s verslagen qua hoeveelheid kleding.

Onze rots in de branding wat optimalisatie en webdevelopment betreft. Weet alles van backlinks, bouncerates, metadescriptions, Facebookcampagnes, Google Ads en noem maar op. Kan cijfers en data eindeloos aan elkaar knopen en komt met heldere conclusies en resultaten. Is de jongste telg van Kijk & Huiver maar een ‘ouwe ziel’. Heeft onze koffieconsumptie met 50% opgevoerd en is overgeorganiseerd. Zijn we blij mee.