Onze mensen

Diana Schut

Maakt zaken mooi of nog mooier maar vooral begrijpelijk en helder voor de doelgroep. Rent complete marathons en weet alles over voedingswaarden. Herkenbaar aan bril en koptelefoon. Praat regelmatig in zichzelf maar dat vinden we gezellig.

Menno van Driest

Webtechneut en toch geen nerd. Is de enige van ons die van voetbal houdt. Woont in een boerengehucht. Denkt in codes, structuren, bites, plugins en WordPress en blijft altijd uitermate rustig. Wordt binnenkort vader en is de enige met een leeg bureau.

Gerwin Korevaar

Conceptmaker die strategie en kernwaarden vertaalt naar iets moois. Maar niet alleen mooi maar vooral passend en puur. Vader van drie en woont praktisch om de hoek. Loopt meestal in een gescheurde spijkerbroek. Kletst vijf kwartier in een uur.

Bert de Winter

Baas van het hele spul. Strateeg en merkenbouwer. Runt dit bedrijf al meer dan dertig jaar en is een geboren adviseur. Gaat heel graag met je in gesprek. Niet alleen over de zaken, maar ook over koken, auto’s, hout bewerken of zijn verbouwde camper.

Sabine Bingley

Projectmanager dus bemoeit zich overal mee. Gevraagd of ongevraagd. Schrijft ook veel van onze teksten en weet van elke klant bijna alles. Neemt de telefoon op en hangt de slingers op. Maar ‘doet’ ook de projectadministratie. Zo gevarieerd als haar werk is ook haar kleding of kapsel.

Rob Lamping

Onze fotograaf met een bijzondere stijl die door veel klanten wordt gewaardeerd. Kun je met de meest summiere briefing op pad sturen en komt dan met prachtig materiaal terug. Al heeft hij het liever wel anders natuurlijk. Is een kei in locatiefotografie en mensen-op-de-werkvloer.