OverKijk en Huiver

Al meer dan 35 jaar staan wij bij Kijk en Huiver klaar voor ambitieuze klanten die willen groeien. Een ingespeeld vriendenteam van specialisten – van reclamestrategen. grafisch vormgevers en tekstschrijvers tot en met websitebouwers en data-analisten – dat maakt dat reclame voor je werkt en je merk versterkt. Wij zorgen dat niemand meer om je heen kan.

Ons Verhaal

^
Wat is er nou leuker dan successen stapelen en dat lukt door onze unieke manier van (samen)werken. Sturen op gevoel is mooi, maar de praktijk leert dat sturen op basis van cijfers je een stuk verder brengt en daarom bedrijven wij doelgerichte, datagedreven marketing. Wij maken dat je goed onderbouwd beslissingen kunt nemen en daarbij zetten
we al onze creativiteit, markt- en klantkennis in. Eenmalig iets optuigen en dan weer doorgaan geeft een stuk minder voldoening dan samen doelen stellen én samen successen vieren. Daarom trekken wij continu met je op. Klanten vooruit helpen, daar krijgen wij bij Kijk en Huiver energie van!

Werken bij Kijk en Huiver

^

Kijk en Huiver is platter dan plat met heel korte lijnen. Dat is prettig werken, maar maakt ook dat we snel kunnen schakelen. Informeel en professioneel gaan prima samen. Naast hard werken, maken we dagelijks ook tijd vrij om te ontspannen. We lunchen samen, werken samen én vieren samen successen. Interesse? Bel of mail ons voor een afspraak of loop spontaan binnen, ook als we een keer geen vacature(s) hebben. Talent is bij ons altijd welkom.

Klanten aan het woord

^
Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures