Wat we maken
Voor onze klanten

Werken is fun. Natuurlijk moet je om te slagen wat in je mars hebben, maar in ons vak bereik je niets met chagrijn. Sowieso worden je collega’s daar niet vrolijk(er) van en het zet ook een rem op jouw creativiteit en persoonlijke groei. Positief denken én doen, brengt iedereen verder.

Bekijk ons portfolio

MOBA

MOBA

Ontdek MOBA, wereldleider in eiersorteer- en verpakkingsmachines. Onze inzet: huisstijlontwikkeling en de campagne ‘We listen, we learn, together we grow’. Ervaar de kracht van samenwerking, data en innovatie bij MOBA, de pionier in eierverwerking wereldwijd.

Kop en Munt

Kop en Munt

Ontdek Kop & Munt: uw partner voor personeelszaken in bouw en metaal. Wij bieden volledige ondersteuning en financiële regelingen, met een creatieve aanpak en gestileerd muntje als beeldmerk. Kop & Munt, voor doordacht personeelsbeheer.

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek is een onafhankelijke stichting die al meer dan 80 jaar de belangen behartigt van bedrijven, instellingen en personen die werkzaam zijn in de las-, lijm- en verbindingstechniek. Het NIL richt zich op onderwijs, certificatie en voorlichting.

Portfolio