Spotlight Continu Pakket

Dit basispakket bevat alles voor succesvolle, resultaatgerichte, datagedreven marketing. De activiteiten die nodig zijn om jouw bedrijf continu in de spotlights te zetten, zijn met dit pakket af te dekken. Per sprint bepalen we waar we de komende tijd op focussen.

Het Spotlight Continu Pakket bestaat uit:

Linkbuilding
Hiermee lukt het ons om websites – jouw website – hoger te laten ranken in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Tijdens elke sprint verzamelen we deze links en plaatsen ze op de site én we laten je zien wat het resultaat is.
Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst? Zeker wel!  

Analysetools optimaliseren en onderhouden
Meten is weten. Online is alles meetbaar, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor is het zaak dat er een aantal slimme tools worden geïnstalleerd en die moeten ook continu worden bewaakt en geoptimaliseerd. Dat doet ons online  datateam voor je.

Zoekwoorden Onderzoek & Monitoring
Een grondig zoekwoordenonderzoek is het fundament van iedere succesvolle SEO campagne. Het onderzoek geeft niet alleen inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep, maar het toont ook waar kansen liggen voor extra content of nieuwe makten voor jouw bedrijf. Door actieve monitoring kun je tijdig (bij)schakelen en de concurrentie voorblijven. 

Data-analyse 
Alles is meetbaar, maar niet alles wil je ook altijd zien want als je niet oppast dan verzuip je in die tsunami aan data. Wij meten alles en analyseren de data per sprint. We kijken waar het goed gaat en waar het nog beter kan, we leggen de dwarsverbanden en maken van data bruikbare informatie. Jij ziet wat er nodig is voor jouw groei. 

Presentatie voorbereiding
Zodra alle data verzameld en geanalyseerd is, verwerken we het in een presentatie die we verzorgen tijdens de warroomsessie. Daarbij zetten we het af tegen de data uit vorige sprints zodat de ontwikkeling direct zichtbaar is.

Warroomsessie
Elke sprint eindigt – én de nieuwe sprint start – met een warroomsessie. Tijdens deze sessies zijn er altijd minimaal twee specialisten van Kijk en Huiver uit verschillende disciplines aanwezig om de resultaten door te spreken. Zij geven een toelichting op de gepresenteerde cijfers en samen met jou worden er nieuwe doelen bepaald. 

Het Spotlight Continu Plus Pakket bestaat uit:

Alles van het Spotlight Continu Pakket, maar daarnaast kent het twee extra onderdelen, namelijk Heatmap optimalisatie en Conversie meting & analyse. Bovendien besteden we meer uren aan een aantal onderdelen en dan met name aan Linkbuilding.

Conversie meting & analyse
Meten om het meten, is kostbare tijd versleten. Meten, analyseren en gedrag herkennen en sturen daar is de echte winst te behalen. Uiteindelijk gaat het dus om de juiste conversieslag. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om hoe vaak en wanneer (website)bezoekers een formulier invullen, of juist niet. Daar leren we van en dáár kunnen we dus stappen maken. Werk voor echte specialisten, werk voor Kijk en Huiver! 

Heatmap optimalisatie
Een heatmap is een tool die het bezoekgedrag van bezoekers in kaart brengt. Die data wordt door onze data-analisten bestudeerd en zij komen met de  aanbevelingen om de site op basis van hun bevindingen te optimaliseren. Een uiterst krachtige tool die bezoekers aanzet tot actie. 

Vraag vrijblijvend een GRATIS websiterapport aan

Met dit rapport kom jij erachter hoe jouw website presteert ten opzichte van je concurrentie. Wel zo fijn natuurlijk, te weten hoe je er voor staat.

Bert de Winter

Klanten aan het woord

^
Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures