Spotlight Continu Plus Pakket

Alles van het Spotlight Continu Pakket, maar daarnaast kent het twee extra onderdelen, namelijk Heatmap optimalisatie en Conversie meting & analyse. Bovendien besteden we meer uren aan een aantal onderdelen en dan met name aan Linkbuilding.

Het Spotlight Continu Plus Pakket bestaat uit:

 

Conversie meting & analyse
Meten om het meten, is kostbare tijd versleten. Meten, analyseren en gedrag herkennen en sturen daar is de echte winst te behalen. Uiteindelijk gaat het dus om de juiste conversieslag. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om hoe vaak en wanneer (website)bezoekers een formulier invullen, of juist niet. Daar leren we van en dáár kunnen we dus stappen maken. Werk voor echte specialisten, werk voor Kijk en Huiver! 

Heatmap optimalisatie
Een heatmap is een tool die het bezoekgedrag van bezoekers in kaart brengt. Die data wordt door onze data-analisten bestudeerd en zij komen met de  aanbevelingen om de site op basis van hun bevindingen te optimaliseren. Een uiterst krachtige tool die bezoekers aanzet tot actie. 

Vraag vrijblijvend een GRATIS scan aan

Bert de Winter

Klanten aan het woord

^
Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures