Wat is de Spotlight methode?

Eenmalig schieten kan een voltreffer zijn, maar daar blijft het dan ook bij. Meestal is eenmalig sowieso hopeloos mis en dus zonde van de inspanning. Onze unieke Spotlight Methode is een bewezen werkwijze waarbij we middels een continuproces maken dat je constant in beeld bent en zo zorgen we dat de markt niet meer om je heen kan.

Deze klanten gingen je voor:

Website / Landingspagina

Een goede website is de ruggengraat van je organisatie. Het is zogezegd je online visitekaartje en de sleutel tot het aantrekken van klanten. Wij kunnen de website van A tot Z realiseren.

Haal het maximale uit je online bezoekers met een krachtige landingspagina. Trek de aandacht, overtuig en converteer met een effectief ontwerp, heldere boodschap en doelgerichte call-to-actions.

Wij hebben de kennis in huis om de beste website’s/landingspagina’s te ontwerpen in jouw unieke huisstijl en direct te bouwen.

Google optimalisatie

Haal het maximale uit je online zichtbaarheid met onze professionele Google optimalisatie diensten! Met onze expertise in zowel SEO als SEA zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is in de organische zoekresultaten én dat je gerichte advertenties kunt tonen aan potentiële klanten. Bereik een hogere positie in de zoekresultaten, vergroot je online bereik en verhoog je conversies.

Social Media marketing

 
Ontdek de kracht van sociale media marketing! Bereik je doelgroep op de platforms waar ze dagelijks actief zijn en vergroot de merkbekendheid, klantenbestand en omzet. Laat ons originele content creëren, gerichte advertenties inzetten en waardevolle interacties stimuleren. Wij zorgen er voor dat de aanwezigheid versterkt en je bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht wordt.

E-mail marketing

E-mail marketing biedt talloze voordelen voor bedrijven. Bereik je doelgroep rechtstreeks in hun inbox en vergroot je klantenbestand, verkoop en merkbetrokkenheid. Met doelgerichte e-mailcampagnes kunt u waardevolle content delen, gepersonaliseerde aanbiedingen doen en de klantenbinding versterken.

Remarketing

Recycling is hot en remarketing is slim en in feite ook een soort van hergebruik. Remarketing is het tonen van advertenties aan je websitebezoekers op een andere website. Dit is zeer effectief omdat je een bestaande advertentie nogmaals laat zien aan mensen die al eerder interesse toonden in je product of dienst. De kracht van de herhaling maakt dat mensen weer terugkeren naar jouw website.

Conversie meting & analyse

Meten om het meten, is kostbare tijd versleten. Meten, analyseren en gedrag herkennen en sturen daar is de echte winst te behalen. Uiteindelijk gaat het dus om de juiste conversieslag. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om hoe vaak en wanneer (website)bezoekers een formulier invullen, of juist niet. Daar leren we van en dáár kunnen we dus stappen maken. Werk voor echte specialisten, werk voor Kijk en Huiver!

Off-line communicatie

Hoewel online communicatie veel aandacht krijgt, betekent dit niet dat offline communicatie niet meer effectief is. In feite kan het verrassend goed werken, omdat mensen het minder verwachten in deze digitale tijdperk. Het gebruik van offline communicatiemiddelen kan een impactvolle aanvulling zijn op je marketingstrategie. Naast online kanalen blijven verkoopondersteunende middelen zoals brochures of PowerPoint-presentaties nog steeds waardevol. Deze tastbare materialen bieden een tastbare ervaring en kunnen helpen bij het overbrengen van belangrijke informatie op een gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier. Met onze 40 jaar ervaring kunnen we je uitstekend ondersteunen bij zowel online als offline communicatie. We begrijpen de waarde en effectiviteit van verschillende communicatiekanalen en kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een geïntegreerde aanpak die het beste bij je behoeften past.

Wat klanten zeggen over de Spotlight Methode

John Doe

Product engineer

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa”

John Doe

Product engineer

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa”

John Doe

Product engineer

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa”

Wat maakt de
Spotlight methode Anders?

Transparant

Door te werken in sprints en elke 4 weken inzicht te krijgen in de voortgang en de gepresenteerde data, ontstaat er een helder beeld van het communicatieproces.

Data gedreven

Elke 4 weken houden we een korte online bespreking, waarbij we ook alle beschikbare data doornemen. Aangezien er veel data beschikbaar is, gebruiken we deze gegevens als basis om de volgende stappen te bepalen. Hoewel intuïtie belangrijk is, is het nemen van beslissingen op basis van cijfers vaak effectiever.

Duurzaam

We streven ernaar om communicatie op te bouwen die op de lange termijn effectief blijft. Ons doel is om een communicatiestrategie te ontwikkelen die langdurige resultaten oplevert, zodat elke geïnvesteerde euro blijft renderen. We richten ons op het creëren van duurzame communicatie die waarde blijft toevoegen aan je merk of organisatie, zelfs op de lange termijn.

Actiegericht

Na elke sprint review is het duidelijk wat er de komende 4 weken staat te gebeuren. Dit betekent dat communicatie constant aandacht krijgt. Het hele jaar door wordt er aandacht besteed aan communicatie, waardoor jouw markt niet meer om jou heen kan.

Google optimalisatie

Haal het maximale uit je online zichtbaarheid door gebruikt van organisch en betaalde zichtbaarheid. 

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep, vergroot je merkbekendheid en stimuleer betrokkenheid met creatieve content en strategische campagnes.

Off-line communicatie

Wil je niet enkel online zichtbaarheid, maar ook offline? Wij zorgen voor de creatieve content.

Website/landingspagina

Haal het maximale uit je online bezoekers met een krachtige landingspagina. Trek de aandacht, overtuig en converteer met een effectief ontwerp, heldere boodschap en doelgerichte call-to-actions.

Remarketing

Remarketing is een krachtige strategie waarmee je potentiële klanten opnieuw kunt benaderen die eerder interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. 

Branding

Jouw bedrijf laden met merkwaardes en koppelen aan een passende strategie

E-mail automation

Jouw bedrijf laden met merkwaardes en koppelen aan een passende strategie