Kijk & Huiver is een online marketingbureau waar we mooie dingen voor onze opdrachtgevers bereiken. Mooie dingen die functioneel zijn en resultaten opleveren. Data gedreven marketing is voor ons dan ook heel belangrijk. Een van onze speerpunten is onze Spotlight-methode; groei is hier het einddoel. We creëren een sterke merkpositie zodat de markt niet meer om onze opdrachtgevers heen kan. Dat is wat we beloven.

Online Marketeer

Ben jij een ervaren online marketeer met een passie voor digitale strategieën en resultaatgerichte campagnes? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Drechtsteden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als online marketeer bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve online marketingstrategieën. Je hebt een scherp oog voor het identificeren van kansen en het behalen van meetbare resultaten. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, sociale media, e-mailmarketing of online adverteren, jij weet hoe je de juiste kanalen moet inzetten om onze doelgroep te bereiken.

Je bent analytisch sterk en bekend met tools zoals Google Analytics en Google Ads om de prestaties van campagnes te meten en te optimaliseren. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de online marketingwereld en pas je deze kennis toe om onze online aanwezigheid te versterken.

Communicatie is een belangrijk onderdeel van deze rol, aangezien je nauw samenwerkt met verschillende teams, waaronder ontwerpers en ontwikkelaars, om een consistente merkervaring te creëren. Je bent in staat om helder te communiceren over de voortgang van projecten en nieuwe ideeën te presenteren.

Heb jij de ervaring en expertise die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team in Sliedrecht!

Wat we van je vragen

  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Affiniteit met content, communicatie en marketing
  • Communicatief, assertief en sociaal vaardig
  • Dol op bewaken/verbeteren interne processen
  • Teamspeler maar met eigen verantwoordelijkheid
  • Positief, enthousiast, vrolijk met gevoel voor humor
  • Goede beheersing Nederlandse taal omdat je veel moet nalezen/corrigeren
  • Rijbewijs
  • 24 – 40 uur beschikbaarheid

En dit kun je van ons verwachten

We zijn een open en gezellig klein team op een fraaie locatie in Sliedrecht. Tussen de middag eten we gezellig samen dus laat je broodtrommel maar thuis. We bieden een marktconform salaris zoals dat zo mooi heet, uiteraard afhankelijk van ervaring en opleiding. En met een goed verhaal, krijg je best wat bij ons los.

Het is een meer dan afwisselende baan waar je zelf veel mogelijkheden hebt om het naar je eigen hand te zetten.