Werken bijKijk en Huiver

Werken is fun. Natuurlijk moet je om te slagen wat in je mars hebben, maar in ons vak bereik je niets met chagrijn. Sowieso worden je collega’s daar niet vrolijk(er) van en het zet ook een rem op jouw creativiteit en persoonlijke groei. Positief denken én doen, brengt iedereen verder. Dus als je een teamspeler bent die uitblinkt in willekeurig wat dan ook, waarmee je denkt ons bureau te versterken, dan willen we je graag leren kennen.

Onze cultuur

Kijk en Huiver is platter dan plat met heel korte lijnen. Dat is prettig werken, maar maakt ook dat we snel kunnen schakelen. Informeel en professioneel gaan prima samen. Naast hard werken, maken we dagelijks ook tijd vrij om te ontspannen. We lunchen samen, werken samen én vieren samen successen. Interesse? Bel of mail ons voor een afspraak of loop spontaan binnen, ook als we een keer geen vacature(s) hebben. Talent is bij ons altijd welkom.

Front-end developer

Ben jij een ervaren front-end developer met een passie voor WordPress en het Divi thema? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Drechtsteden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Content marketeer

Je bent een datagedreven content marketeer. Jij houdt van creatieve effectieve content. Pakkende zinnen maken en spelen met woorden en beelden; jij verzint en creëert het. Soms samen met onze fantastische vormgevers.

Projectcoördinator

Kijk & Huiver is een online marketingbureau waar we mooie dingen voor onze opdrachtgevers bereiken. Mooie dingen die functioneel zijn en resultaten opleveren. Data gedreven marketing is voor ons dan ook heel belangrijk.

Online marketeer

Onze klanten ervaren fantastische groei dankzij jouw strategie en uitvoerend online werk. Dit is ook waar jij het voor doet. Resultaat! Online marketing en het draaien van campagnes is niet jouw vak, het is je passie.

Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures