Data gedrevenmarketing

Wat als de markt niet meer om je heen kan?

 

Al meer dan 35 jaar staan wij bij Kijk en Huiver klaar voor ambitieuze klanten die willen groeien. Dit doen we met onze combinatie van creatie en optimalisatie.

Wat is het doel wat je wil bereiken?

Meer bezoek

Alles begint met zichtbaarheid. Je wil gevonden worden. Wij zorgen dat je het juiste publiek aantrekt en daar zetten we alle tooling – zoals SEO – voor in.

Sterk merk

Je hebt iets moois te bieden en dat mag gezien worden. Wij zorgen dat de markt niet meer om je heen kan en dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Omzetgroei

Herkenning is leuk en meer bezoek is een goede start, maar uiteindelijk moet een klant ook tot actie overgaan en dat bereik je met de Spotlight Methode.

OverKijk & Huiver

^
Al meer dan 35 jaar staan wij bij Kijk en Huiver klaar voor ambitieuze klanten die willen groeien. Wat is er nou leuker dan successen stapelen en dat lukt door onze unieke manier van (samen)werken. Sturen op gevoel is mooi, maar de praktijk leert dat sturen op basis van cijfers je een stuk verder brengt en daarom bedrijven wij datagedreven marketing. Wij maken dat je goed onderbouwd beslissingen kunt nemen en daarbij zetten we al onze creativiteit, markt- en klantkennis in. Eenmalig iets optuigen en dan weer doorgaan geeft een stuk minder voldoening dan samen doelen stellen én samen successen vieren. Daarom trekken wij continu met je op. Klanten vooruit helpen, daar krijgen wij bij Kijk en Huiver energie van!

Onze klanten

Vraag vrijblijvend een GRATIS websiterapport aan

Met dit rapport kom jij erachter hoe jouw website presteert ten opzichte van je concurrentie. Wel zo fijn natuurlijk, te weten hoe je er voor staat.

Bert de Winter

Klanten aan het woord

^
Hej de site Is nog niet af!?

Dat klopt! We zijn hard opzoek naar collega’s om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Ben jij of ken jij diegene, bekijk dan snel onze vacatures