Kijk & Huiver is een online marketingbureau waar we mooie dingen voor onze opdrachtgevers bereiken. Mooie dingen die functioneel zijn en resultaten opleveren. Data gedreven marketing is voor ons dan ook heel belangrijk. Een van onze speerpunten is onze Spotlight-methode; groei is hier het einddoel. We creëren een sterke merkpositie zodat de markt niet meer om onze opdrachtgevers heen kan. Dat is wat we beloven.

Front-end
Developer

Ben jij een ervaren front-end developer met een passie voor WordPress en het Divi thema? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Drechtsteden? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als front-end developer bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het opleveren van professionele websites die voldoen aan de wensen van onze klanten. Je bent in staat om een ontwerp pixel perfect over te nemen en te optimaliseren voor elk device. Daarnaast ben je ook communicatief sterk en werk je graag samen met een team om de klus te klaren.

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen, beschik je over uitmuntende kennis van WordPress en het Divi thema. Daarnaast heb je kennis van HTML5, CSS en Javascript en ben je probleemoplossend ingesteld. Tevens heb je kennis van DirectAdmin.

Ben jij de front-end developer die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team in Sliedrecht!

Wat we van je vragen

  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Affiniteit met content, communicatie en marketing
  • Communicatief, assertief en sociaal vaardig
  • Dol op bewaken/verbeteren interne processen
  • Teamspeler maar met eigen verantwoordelijkheid
  • Positief, enthousiast, vrolijk met gevoel voor humor
  • Goede beheersing Nederlandse taal omdat je veel moet nalezen/corrigeren
  • Rijbewijs
  • 32 – 40 uur beschikbaarheid

En dit kun je van ons verwachten

We zijn een open en gezellig klein team op een fraaie locatie in Sliedrecht. Tussen de middag eten we gezellig samen dus laat je broodtrommel maar thuis. We bieden een marktconform salaris zoals dat zo mooi heet, uiteraard afhankelijk van ervaring en opleiding. En met een goed verhaal, krijg je best wat bij ons los.

Het is een meer dan afwisselende baan waar je zelf veel mogelijkheden hebt om het naar je eigen hand te zetten.